Auto airco vullen Gouda?(Bij)vullen vanaf 70 Euro!

Auto airco vullen Gouda?

(Bij)vullen vanaf 70 Euro!

Prijs (bij)vullenR-134aR-1234yf
Systeem tot 500 gr.€80€130
Elke 100 gr. meer€10€20
Wij zijn nu gesloten

.

Weekdagen 09:30 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 14:00
Zondag Gesloten

Informatie

Heeft u vragen? Bel of WhatsApp ons dan gerust, of stuur een e-mail.

auto airco vullen Gouda

U zocht waarschijnlijk op “Auto Airco vullen Gouda” of “Auto Airco bijvullen Gouda”. Geen wonder dat u dan bij ons uitkomt. Wij vullen namelijk al ruim 10 jaar  airco’s voor particulieren en garagebedrijven in de omgeving van Gouda en wij staan bekend als dé betaalbare auto airco specialist in de regio. Veel klanten uit Gouda en omliggende plaatsen als Bodegraven, Waddinxveen, Reeuwijk en Moordrecht hebben de weg al dan ook al gevonden naar AutoAircoVullen.


Het auto airco systeem is een complex systeem en veel garagebedrijven in de regio verwijzen hun klanten dan ook door naar ons. Maak meteen een afspraak of kom langs tijdens onze openingstijden.

Professioneel

Omdat we al ruim 10 jaar in het vak zitten weten we exact waar we op moeten letten. Ongeacht het bouwjaar of merk van uw auto.

Direct geholpen

Wanneer u de airco van uw auto elders laat vullen bent u de auto vaak een dag(deel) kwijt. Wij helpen u terwijl u wacht.

Vanuit Gouda

Vanuit Gouda bent u in 20 minuten bij ons. Of kom zonder afspraak langs wanneer u eens in de buurt van Alphen aan den Rijn bent.

Transparant

Veel klanten vinden het fijn dat ze tijdens het werk kunnen meekijken met wat wij doen. Wij leggen u graag uit wat we doen en waarom.

Voordeling

Beste prijs in Gouda en omgeving, en slechts €15,00 onderzoekskosten als het vullen niet lukt. Verder onderzoek of reparatie is altijd in overleg.

Reparatie nodig?

Lukt het vullen niet en moet er een reparatie uitgevoerd worden? Dan kunnen wij u doorverwijzen naar een vertrouwd garagebedrijf in de buurt.

Tevreden klanten

Zoals u aan onze klantreviews kunt zien zijn we goed in wat wij doen. We tonen ze dan ook met trots.

4.6/5
Prima service! Airco is weer tiptop in orde!
Aanrader!!
Alderd J. Froolik
Alphen aan den Rijn
Kom hier al jaren.
Goede snelle service en schappelijke prijs.
Johannes de Tombe
Alphen aan den Rijn​

Aanvullende Informatie

Prijs

Auto Airco vullen Gouda? Onze prijzen vindt u in onderstaande tabel.

Prijs (bij)vullenR-134aR-1234yf
Systeem tot 500 gr.€80€130
Elke 100 gr. meer€10€20
Soms komt het voor dat een auto airco om technische redenen niet (bij)gevuld kan worden. In dit geval betaalt u bij ons slechts 15 Euro onderzoekskosten en bent u verder tot niets verplicht. Na overleg kunt u beslissen of u wilt overgaan tot verder onderzoek of reparatie.

Tip: Wist u dat het een goed idee is om voor slechts €5 contrastvloeistof toe te laten voegen?
Dit voorkomt extra kosten en ellende wanneer er onverhoopt ooit een lek mocht ontstaan. Lekdetectie is namelijk erg moeilijk wanneer er geen UV lekdetectie, contrastvloeistof of dye in het systeem zit.

Klaar terwijl u wacht

Meestal gaat alles goed en is het (bij)vullen geen probleem. We zijn dan in 5 tot 10 minuten klaar. Soms is een systeem lek waardoor het niet gevuld kan worden. In dat geval berekenen wij slechts €15 arbeidsloon. Verder onderzoek of reparatie gebeurt altijd in overleg en u bent verder dus tot niets verplicht.

vulgewicht en aanvullende diensten

Afhankelijk van uw auto gebruiken wij R-134a of R-1234yf gas, bij aankomst kunnen wij zien welk gas er nodig is. Het vulgewicht voor uw auto kunt u zien in dit document.

  • Het R-134a gas zit in de meeste auto's van voor 2015/2016
  • Het R-1234yf gas zit in de meeste auto's vanaf 2015/2016
  • Oudere auto's bevatten vaak het verboden R12 gas
Airco's en andere koelsystemen met R12 gas mogen blijven draaien maar bijvullen mag echter niet meer. In dit geval is het wel mogelijk om uw (lege) systeem door ons te laten retrofitten.

Systeem vullen na reparatie

Wanneer het systeem net gerepareerd is wordt het door ons eerst gevacumeerd. Daarna volgt een lektest en wordt het systeem afgevuld.

Het belang van onderhoud

Regulier onderhoud van een auto airco is van belang om de koelcapaciteit op peil te houden en het systeem dient gemiddeld eens in de drie jaar gevuld te worden. Het is dan ook niet raar wanneer de airco van een oudere auto minder goed of helemaal niet meer werkt. Zorg er voor dat u altijd kunt blijven genieten van het comfort van een airco en kom tijdig langs voor onderhoud.

Nare geurtjes?

Soms is het zo dat de auto niet fris ruikt, zelfs wanneer het interieurfilter recent is vervangen. Met een speciale behandeling kunnen wij in dit geval uw systeem schoonmaken. De kosten hiervoor bedragen €30.

Scroll to Top